Varför vi väljer WordPress

Vi väljer WordPress för större och mindre projekt, oberoende bloggare och e-handelsföretag. Det populära CMS är lätt att uppdatera och anpassa, för mindre och större team.
why we choose WordPress
why we choose WordPress

Vad är ett CMS

CMS står för Content Management System. Kort sagt är det en programvara som används för att hantera innehållet på en webbplats, till exempel alla dess sidor, bilder och inlägg. Det kan ge dem som hanterar en webbplats snabb åtkomst till att redigera innehåll på en mängd olika enheter, inklusive mobil.

När det gäller WordPress är det ett lättanvänt gränssnitt som ger enkel åtkomst till ett team av människor att arbeta på en webbplats, hantera versioner och lägga till funktioner.

WordPress är populärt

Från och med 2021 driver WordPress 455 miljoner webbplatser, vilket gör det ett av de mest populära innehållshanteringssystemen. Detta är cirka 37% av alla webbplatser och 62% av CMS -webbplatser.

Enkel anpassning och mobilvänlig

I grund och botten tillhandahåller WordPress ett gränssnitt som gör anpassning av webbplatsen tillgänglig för nybörjare, samtidigt som den behåller avancerade utvecklingsmöjligheter, som vissa andra tjänster begränsar.

Dessutom rekommenderar vi att du använder Elementor med WordPress. Det lägger till ytterligare funktioner och gör det enkelt att anpassa din webbplats för alla, med ett enkelt dra-och-släpp. Förhandsgranska både på skrivbordet och mobilen för att förbättra användarupplevelsen.

Lätt att skapa och uppdatera innehåll

Håll ditt innehåll fräscht. Lägg bara till nya blogginlägg, foton och videor på din webbplats. Lägg till nya sidor och ge dina sidor en designuppdatering. Fråga oss om våra anpassade digitala marknadsföringsstrategier.

I WordPress är det enkelt att skapa nya sidor och inlägg genom sitt gränssnitt, som kan nås både från stationära, mobila och andra handhållna enheter.

Snabbt, säkert och kostnadseffektivt

WordPress levererar "Big Bang for your Buck". Som en av de mest populära CRM: erna kan den ge dig verktygen för att ta kontroll över ditt digitala företag.

En av de största fördelarna med WordPress för webbplatsutvecklare är att WordPress är öppen källkod. Det betyder att det är enkelt för utvecklare att skapa tillägg, i form av plugins, för andra att använda.

Många människor och företag har bidragit på detta sätt. Och det finns nu ett massivt bibliotek med funktioner, i form av plugins, som enkelt kan läggas till på en webbplats. Några av dessa plugins kostar pengar, men många är gratis eller fungerar på en freemium -modell, med ytterligare betalda funktioner.

Kom igång idag

Vi är glada över att lära känna ditt företag och diskutera möjligheter och idéer för din webbplats. Titta på olika prisexempel, och kontakta oss idag

Index